Doorgaan naar inhoud

Ervaringen van onze klanten

Met trots delen wij de ervaringen van de gebruikers van ons oefenmateriaal met je. We verzamelen onze reviews via het onafhankelijke Webwinkelkeur.

Reviews

Overzichtelijke opgaven. Veel repetities waardoor stof blijft hangen en bevordert automatiseren

r. huizinga

Mijn dochter ( groep 7) heeft veel moeite met het automatiseren van rekenen. Dit heeft grote invloed op haar zelfvertrouwen. Ze kwam regelmatig huilend thuis als de rekenles te moeilijk was geweest. We zijn eind vorig schooljaar gestart met de oefenboeken. Mijn dochter is in 3 maanden tijd van M5/ E5 IV score naar E5 III score gegaan. Een gigantische vooruitgang! Wat nog belangrijker is dat ze de rekenles makkelijker kan volgen, waardoor de meeste tranen verleden tijd zijn.

Simone Thommassen

Goede service. Me zoon vond rekenen een lastig vak. Maar dit sluit ook aan de lesstof van school! Super fijn ;)

Noa

mijn dochter maakt de sommen nu een stuk makkelijker en sneller

Daniela Franken

In de zomervakantie uitgebreid mee geoefend, (oefenboek groep 7, tweede helft), door veel lichamelijke klachten was onze dochter behoorlijk achteruit gegaan bij het rekenen. het boek is overzichtelijk en het steeds weer herhalen heeft enorm geholpen, handig ook de video's via de site, deze heldere uitleg voorkomt strijd met je kind (je legt het niet goed uit.....voorkom je hiermee) Ik ga zeker het boek voor groep 8 ook bestellen en beveel het anderen zeker aan!

Lieke de Haan

Werkwoord spelling groep 7 cito 2* niveau 1+ behaald.Vraagstukken zeer goede aanvulling.Nu groep 8 nog geen resultaten

A Maessen

Wat andere ouders zeggen...