Aandacht voor Rekenen

Contactinformatie

Alle informatie over bestellen en betalen vindt u op de website.

Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u een e-mail sturen naar contact@aandachtvoorrekenen.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer 085-7441137.

Ons adres voor retouren is:

Aandacht voor Rekenen
t.a.v. Vaart
Breed 36
1621 KC Hoorn

De boeken met rekenoefeningen worden uitgegeven door Sweelinck & De Boer (kvk-nummer: 53878418) Ons kantooradres is:

Aandacht voor Rekenen
Zeestraat 100
2518 AD Den Haag
tel: 085-7441137
Kvk-nummer: 
53878418
BTW-nummer: 851055588B01

Let op! U kunt  niet  bij ons langs komen op kantoor om oefenboeken te kopen. Bestellingen kunnen uitsluitend via de website worden geplaatst.

Veel ouders met kinderen op de basisschool lopen er vroeg of laat tegenaan: het gaat even niet zo lekker met rekenen op school. Rekenen is een vak dat voor kinderen een uitdaging kan zijn. Vaak is de enige oplossing: zo veel mogelijk oefenen met sommen!

Sinds 2010 geven wij (uitgeverij Sweelinck & De Boer B.V.) de oefenboeken rekenen van 'Aandacht voor Rekenen' uit. Elke dag versturen wij met veel plezier oefenboeken rekenen naar ouders die hun kind graag willen helpen met rekenen.

Wat is er zo goed aan onze oefenboeken?

Kort samengevat: ze zijn gewoon heel doeltreffend. De oefenboeken zijn goed opgebouwd, per somsoort. De boeken bieden de mogelijkheid om zowel kale sommen als redactiesommen goed te oefenen. Wat ook heel handig is voor ouders is dat er een oefenboek is voor de 1e helft van het schooljaar en er is een oefenboek voor de 2e helft van het schooljaar. Zo kunt u als ouder precies zien welke sommen uw kind moet beheersen.

Hoe zit het met de verzending?

We proberen de oefenboeken altijd zo snel mogelijk te verzenden (1-3 werkdagen). Heel vaak heeft u de boeken de volgende dag al in huis. Als u vragen heeft over de oefenboeken kunt u ons altijd mailen via contact@aandachtvoorrekenen.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer 085-7441137.

En als ik niet tevreden ben?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,99- 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@aandachtvoorrekenen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.